Een persoonlijke aanpak, Een familiebedrijf met 35 jaar ervaring

Geschiedenis

Ortho-Tech Smeets heeft een rijke geschiedenis sinds zijn oprichting in 1997, toen Bart Smeets samen met Daphne Marin de orthopedische zaak van Jan Boudewijns overnam. Met een passie voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met orthopedische behoeften, groeide het bedrijf uit tot een toonaangevende speler dankzij voortdurende innovatie en kwaliteit.

Met een focus op maatwerk en gepersonaliseerde oplossingen, heeft Ortho-Tech Smeets een sterke reputatie opgebouwd voor vakmanschap, precisie en klantgerichtheid. Gelegen aan de Hoevensebaan 111-115 in Kapellen, blijft het bedrijf een centrum van hoop en herstel voor mensen die op zoek zijn naar orthopedische oplossingen die hun leven kunnen verbeteren.

Nu

In 2022 slaat het noodlot toe en komt oprichter Bart Smeets te overlijden. De zaak komt in handen van de zonen, Daan en Tijs, die besluiten hun leven om te gooien en de zaak over te nemen. Na vier jaar geneeskunde heeft Daan hier een punt achter gezet om in de zaak te kunnen stappen. Tijs had daarentegen Productontwikkeling gestudeerd en dit voor drie jaar. 

Samen vormen ze dus een gedreven multidisciplinair team met als doel al hun klanten te voorzien van geschikte orthopedische hulpmiddelen. Hun droom? Het levenswerk van hun papa succesvol voort te zetten! Hiervoor kunnen ze rekenen op hun ijzersterk team.

Visie

Ortho-Tech Smeets zet in op een toekomst waarin kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan in de orthopedische sector. Ze streven ernaar hoogwaardige producten te leveren met een persoonlijke benadering; klanten worden gezien als individuen met unieke behoeften. Als betrouwbare partner en adviseur willen ze voorop blijven lopen door te investeren in hun team en innovatieve technologieën, waarbij ze de verwachtingen van hun klanten willen overtreffen. Hun visie omvat een wereld waarin elke klant zich begrepen en verzorgd voelt, terwijl ze streven naar perfectie in alles wat ze doen.

Innovatie

Bij Ortho-Tech Smeets streven we voortdurend naar innovatie en het gebruik van de nieuwste technologieën om onze diensten te verbeteren en onze klanten de best mogelijke zorg te bieden. We investeren in geavanceerde apparatuur en software voor het maken van digitale voetafdrukken, 3D-scans en orthopedische ontwerpen, waardoor we nauwkeurige en op maat gemaakte oplossingen kunnen leveren. 

Ons team

Daan Smeets

Tijs Smeets

Jambal Byambaa

Mo Ommada

Kelly Lardennois

Betty Suijkerbuijk

Sandra Mendes

Daphne Marin

Contacteer ons Of kom langs!